[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: فراخوان دریافت مقاله با موضوع«کانون های ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران و آزمایشگاه مدیریت» ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/31 |

معاونت پژوهشی مرکز آموزش مدیریت دولتی در راستای مدیریت شبکه های علمی در جهت تولید و انتقال دانش در حوزه نظام اداری و اداره امور عمومی و با درک اهمیت روزآمدی و کارآمدی دانش بومی مدیریت، در نظر دارد، شماره شانزدهم فصلنامه تخصصی «مطالعات و پژوهش های اداری» را به موضوع «کانون های ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران و آزمایشگاه مدیریت» با محورهای ذیل اختصاص دهد.

1. تجارب بکارگیری رویکردهای نوین در سنجش شایستگی های مدیریتی
  2. کاربرد شبیه سازهای مدیریتی در راستای افزایش سواد کشورداری
  3. تجارب سازمانی کاربست نتایج آزمایشگاه های مدیریت
  4. تحقیق های آزمایشی در مدیریت
  5. تجارب استفاده از آزمایشگاه های یادگیری
  6. ثبت تجارب بازی وارسازی و بازی های جدی در مدیریت
  7. تجارب بکارگیری مورد پژوهشی و مورد های واقعی یا طراحی شده بر اساس واقعیت
  8. تجارب بکارگیری علوم شناختی در مدیریت
  9. تجارب بکارگیری واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و هوش مصنوعی در مدیریت
  10. تجارب طراحی و اجرای کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیرا ن

از نویسندگان و پژوهشگران گرامی دعوت می شود با مراجعه به «سامانه فصلنامه» مقالات خود را تا تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ارسال نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر، با دبیرخانه فصلنامه، واقع در دفتر پژوهش و همکاری های علمی و بین الملل، به شماره های۰۲۱۴۲۵۰۱۴۱۶ و ۰۲۱۴۲۵۰۱۵۵۲ تماس حاصل فرمایید.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان